Ballekoret Ballekoret Ballekoret

Ballekoret er en gruppe af sangglade mennesker. Ballekoret mødes hver tirsdag med korleder Tove Stenderup i Hvinningdal kirke. Aftenen starter med opvarmningsøvelser for stemmen og ofte en eller to enstemmige sange. Korarbejdet består herefter i at vi indøver 3 eller 4-stemmige korsatser hvor både danske og udenlandske sange indgår. Repertoiret hentes fra flere musikalske områder, f.eks. traditionel dansk sangkultur, folkekultur og inden for de mange rytmiske stilarter. I løbet af sæsonen arbejder koret frem mod to koncerter: en julekoncert i Balle kirke en forårscafékoncert i Lunden.

I indstuderingen synges efter noder og frem mod koncerterne arbejdes der på at synge uden noder. Der er tilknyttet en fast pianist til alle koncerter.

Ud over de fastlagte prøveaftner og koncerter har Ballekorets medlemmer mulighed for at deltage i dagsstævner sammen med andre kor. Disse kordage giver stor inspiration til korarbejdet og har en positiv social gevinst. Her er deltagelse frivillig og den sker med ekstra egenbetaling.

For at være med i koret, skal du først og fremmest have lyst til at synge, og du er velkommen til at prøve at medvirke et par gange, inden du beslutter dig for, om du vil melde dig ind i koret. Der laves en stemmeprøve med henblik på, at få kormedlemmerne placeret i den rigtige stemmegruppe og således, at der bliver en ligelig fordeling stemmegrupperne indbyrdes.

Korets organisatoriske arbejde foregår med udgangspunkt i en bestyrelse. Vil du høre mere om korets virke, er du velkommen til at kontakte Ballekorets formand, Torben Malling Jensen på tlf 20 41 54 26 mail: Ballekoret@gmail.com eller korleder, Tove Stenderup på mail: tove.stenderup@gmail.com